Jul, jul strålande jul

Jag har ingen aning om vad mina klasskamrater fått i julklapp, och därför tänker jag tillägna en bild på en snygg brud som stillar era nyfikna begär. Hoppas också att julmaten smakat bra och att den har satt sig fint på muffinsmidjan. Detta säger jag av egna erfarenheter. Nu väntar dock chili con carnen, men hoppas alla får sig en fin nyårsafton med massa raketer i regnbågens färger. Själv ska jag avlägga ett löfte om att minska måtten på muffinsmidjan. Kattmjao och hej!


ztinis_93 witha lazer eyes

Det är sista dagen i skolan innan vi får ett tre veckor långt jullov där vi ska dricka glögg, äta lussebullar, umgås med familjen, kramas med tomten, öppna julklappar och sedan fläska på med brakparty på nyår, men så vad händer? jo stina kommer in i klassrummet med den omtalade dödarblicken. Det hade kunnat varit så att en alien beamat henne i nattens 30- kyla som fått hennes ögon att skjuta laser, men som tur var är hon gladare nu och vi i klassen ska spendera den sista dagen i filmsalen framför "Tomten är far till alla barnen" innan vi går och äter tomtegröt i matsalen. Jag, skribenten önskar er ett trevligt jullov, god jul, happy new year osv. Puss


Paketleken!

I paketen fanns bland annat en banan, en lopphund, blommiga trosor strl. XXXL, kycklingmössa m.m.



PAKETLEK

Klockan är 13:15 när jag skriver detta och de som fortfarande har saker kvar att göra denna vecka innan jullovet jobbar flitigt vid datorerna. Om en kvart får de dock lämna sina arbetsstationer för att leka paketleken, detta gäller förstås dem som köpt paket vill säga.

Då undrar ni säkert hur paketleken går till? jo reglerna är följande.

Material: Tidtagare, tärning, paket och självklart ett gott humör.

Regler:
Var och en i gruppen köper x antal paket, gruppen väljer själva antalet. Innan leken ska börja läggs alla paket i mitten av bordet deltagarna sitter vid. Sedan börjar man i tur och ordning slå tärningen, den som slår en sexa får ta ett paket ur högen. Man fortsätter på samma sätt till alla paket är slut.
När alla paket är slut börjar rond två. Man öppnar alla paket och sedan ställer någon utomstående spelet ett alarm på en tid, oviss för deltagarna. Sedan ska tärningen slås igen, i tur och ordning. Men denna gång ska det gå fort, för när man slår en sexa får man sno ett paket av de andra deltagarna, vilket man nu vill ha. När alarmet sedan ringer får man behålla paketet man samlat på sig.





JESUS AMALIA I LINGONRISET BLAND MOSSAN








OHAI, IZ MEH HACKIN THE WEBZITE!









.

DAGENS KUNG/PUNG




- Victoriya kungar: idagis slutis alltis på -is. pussis. 
- Robert kungar: slutar kl. 11! 
- Moa kungar: den kommande volleybollturneringen med fotbollsgym!
- Stina kungar: kungpunglistan är ganska awesome.
- Anna kungar: massagestund på media med Victoriya.
- Ida kungar: blev uttagen till matchen idag!








- Victoriya pungar: den nyis skoputsis luktis illis.
- Robert pungar: fislukten som sprider sig i klassrummet.
- Moa pungar: luddiga kläder och glömd klädrulle. Just därför är jag luddig idag.
- Stina pungar: idébrist.
- Anna pungar: NV's halvdana luciatåg.
- Ida pungar: referatä!


hur en torskfilé smakar

hällå,
wi ar de mejkerz ovv de blågg


BÄHBÄH BLOGGEN!




RSS 2.0